Kozmetički salon Malešnica, Zagreb

Radno vrijeme: pon - pet 11.00 - 21.00, sub: 08:00 - 15.00 sati

Trajna šminka

Trajna šminka je oblik tetoviranja u kojem se pigment unosi u gornji sloj kože, pa tako gornji sloj kože ostaje pigmentiran. Pigmenti se pažljivo odabiru iz nijanse paleta. Nakon dovršetka tretmana usne će savršeno prihvatiti stalnu boju usana.

Mikropigmentacijom možemo poboljšati oblik usana, dobiti simetriju te se nikada ne morate brinuti o razmazivanju ruža za usne.

LONG TIME LINER TRAJNA ŠMINKA

Long time liner je profesionalna trajna šminka koja vam daje ono što obećava. Nudi vam prirodne nijanse, lijepe oblike i estetski izgled. Nažalost, nemaju svi ljudi simetrične i izražajne usne po prirodi , ali uz takvu pomoć lonh time liner trajne šminke možete dobiti takve usne o kojima ste oduvijek sanjali. Mikropigmentacija je način da se istaknu značajke vašeg lica, a sakriju problematična područja.

Long time liner je najpoznatiji i nakvalitetniji postupak poznat u EU. To je vodeća tehnologija, uspostavljena više od 20 godina! Higijena je glavni prioritet i sve se igle koriste jednom. Igle su izrađene od kvalitetnog proizvoda koji ne iritira vašu kožu. Za trajnu šminku se koriste pigmenti mineralnog i organskog podrijetla koji se stapaju s kožom i ne izazivaju alergijsku reakciju.


Pigmenti se pažljivo odabiru iz palete nijansi. Trajna šminka je oblik tetoviranja u kojem se medicinski regularna boja pigmentira u prvi sloj kože (epidermis), pa tako gornji sloj ostaje pigmentiran. Nakon dovršetka tretmana usne će prihvatiti stalnu boju.

Trajna šminka (make up) ima brojne nedvojbene prednosti:

- Sakrivanje i ispravljanje svake asimetrije
- Povečanje konture usana
- Sakrivanje ožiljaka i drugih nedostataka kože vaših usana
- Promjena oblika i boje usana
- Oslobađanje od svakodnevne primjene i uklanjanja vašeg make-up-a

Nakon tretmana trajne šminke tretirano područje potrebno je mazati antibiotikom 2-3 dana za redom 2 puta dnevno te se ne smije izlagati suncu i namakati dok god se ono ne epitelizira.

Rezultat long time liner trajne šminke je mladenački oblik koji se prilagođava vašem izboru. Perfect make up all the time: morning, noon and night.

LONG TIME LINER

Pigmenti su mineralni i organskog podrijetla – visoka neprozirnost, stabilnost bojeproizvedenu u skladu sa uputama EU hipoalergijski pigment. Rezultat je mladenački oblik koji se prilagođava Vašem izboru. Perfect makeup all the time: Morning noon i night!

CIJENA TRAJNE ŠMINKE

Permanentni make up visoke kvalitete možete obaviti u našem kozmetičkom salonu na Malešnici po povoljnim cijenama.