Kozmetički salon Malešnica, Zagreb

Radno vrijeme: pon - pet 11.00 - 21.00, sub: 08:00 - 15.00 sati

Anticelulitna radiofrekvencija

Radiofrekvencija - nekirurška metoda kojom zatežemo i pomlađujemo opuštenu kožu lica i vrata dekoltea. Metoda koja djeluje na principu akumulacije topline u dermis, pa time dovodi do povečanja mišičnog tonusu i elastičnosti i stvaranju novog kolagena. Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana. Radiofrekvenciju koristimo i kod uklanjanja celulita. Radiofrekvencija dubinski zagrijava kožu odnosno tkivo sondom te dolazi do poboljšanja metabolizma stanica, povečanja mišičnog tonisa i elastičnosti tkiva. Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja kože, poravnanja bora i smanjenja celulita, radiofrekvencijom se uspješno izvodi nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanja grudi.

Uspješno i nekirurški smanjite celulit, masne naslage, strije i akne, te ujedno povećajte tonus mišića i zategnite kožu u predjelu dekoltea i grudi. Metoda se zasniva na zagrijavanju kože posebnom sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica i aktivacije fibroblasta, odnosno stvaranja novog kolagena. Anticelulitnu radiofrekvenciju radimo u našem kozmetičkom salonu Kibela na Malešnici u Zagrebu.

Radiofrekvencija lica se u kozmetici koristi za zatezanje opuštene kože, pomlađivanje lica, zatezanje bora, te za zatezanje regenerirane oštećene strukture kože. Pojačanjem metabolizma fibroblasta i drugih stanica vezivnog tkiva radiofrekvencija pojačava stvaranje kolagena i elastina

Zagreb, Malešnica

Tretmane radiofrekvencije vršimo u našem kozmetičkom salonu u Zagrebu na kvartu Malešnica po povoljnim cijenama.