Kozmetički salon Malešnica, Zagreb

Radno vrijeme: pon - pet 11.00 - 21.00, sub: 08:00 - 15.00 sati

Slomovital tretmani

Slomovital tretman djeluje na principu termoaktivih proizvoda koji snižavanjem temperature reaktivira ljudski organizam i tako na prirodan način stimulira tijelo na potrošnju dodatne energije i dostavljanje hranjivih tvari iz svih dijelova tijela. Aromatična terapija sa zavojima se bazira na toplo hladni efekt.

Tijelo reagira na vručinu koju osjećamo na površini pa tako zbog nadolazeće hladnoće troši još više hranjivih tvari i energije. Taj proces se mora brzo odvijati da bi se potrošilo što više energije iz svih dijelova tijela, a posebno iz onih problematičnih zona.U normalnim slučajevima fizička i kemijska regulacija topline funkcioniraju zajedno i harmonično. Njih kontrolira jetra kad se na kožnoj površini osjeti vručina, kapilarna mreža se proširuje pa se tako aktiviraju znojne i masne žlijezde i pritom dolai do prirodnog izlučivanja štetnih tvari. Pri osjećaju hladnoće krvne žile se stišću, koža se naježi pa tako u masnom tkivu dolazi do povećane potrošnje energije.

Tretman Slomovital ponavlja se u prva dva tjedna svaki drugi dan, tj. 3 puta tjedno. U druga dva tjednatretman se ponavlja svaki treči dan ili 2 puta tjedno. U slijedeća dva tjedna tretman se ponavlja svakih 4-5 dana.

Poželjno je da klijentica ne jede ništa tri sata prije Slomovital tretmana i dva sata nakon tretmana, tako da bi terapija što efikasnije djelovala!

Cijena

Cijena Slomovital tretmana iznosi 185,00 kn