Kozmetički salon Malešnica, Zagreb

Radno vrijeme: pon - pet 09.00 - 20.00, sub: 08:00 - 14.00 sati

Gledate inovativni kemijski pripravak koji uvišestručuje veze i mrežišta u popucanim vezama vaše kose. A sastojak je samo jedan!

Sve je započelo pronalaskom dva vodeća svjetska stručnjaka u području kemijskih materijala koji nikad do sad nisu radili na proizvodima za njegu kose. Dr. Eric Presley i dr. Craig Hawker, naš dvojac iz snova izumio je jedinstven kemijski sastojak, koji ne sadrži silikon niti ulje, i tako veže popucane veze u kosi za vrijeme i poslije kemijskog tretmana, čineči ih snažnijima nego što su bile prije. To može zvučati kao stara priča, ali pogledajte što o Olaplexu na društvemim mrežama govore vrhunski koloristi današnjice. Kako oni kažu, dokaz je u samom sastojku.

ODVAŽITE SE
Olaplex je vaše osiguranje kojim možete odvesti kosu vaših klijenata na dosad neviđene razine bez opasnosti od štete po kosu.

JEDNOSTAVAN
Samo dodajte Olaplex Bond Multiplier pripravak u boju ili posvjetljivač, potom Bond Perfector nakon što isperete boju s kose. Klijent nosi Hair Perfector No. 3 kući, za upotrebu jednom tjedno, kao dio potpune usluge.

RADI ZA SVE
Testirali smo Olaplex na doslovno svakom tipu kose: azijska, indoeuropska, afričko-američka, prethodno kemijski tretirana i prirodna/netretirana kosa.

MANJE JE VIŠE
Olaplex je korišten više tisuća puta sa sjajnim rezultatima. Jedina stvar koja može proći loše je korištenje previše Olaplex pripravka sa posvjetljivačem, ili ne podudaranje s preporučenim količinama za najbolje rezultate. Svi se toliko oduševe kada po prvi put vide kako Olaplex djeluje, da žele dodati samo malo više pri drugom korištenju. Ako to napravite, kosi će trebati vječnost da postigne željenu razinu tona. To je kao da dodajete vodu u sok od maline. Ako vam se to dogodi samo povećajte postotak razvijača.

Praktičan ZA KORIŠTENJE
Započnite s Olaplex Bond Multiplier No.1 dodavajući ga u posvjetljivač ili boju. Nakon što isperete boju s kose, primjenite Olaplex Bond Perfector No. 2 na najmanje 5 minuta zatim isperite, šamponirajte i tretirajte regeneratorom. Možete ga čak i ostaviti na kosi da posluži kao losion za vrijeme šišanja. Kako bi upotpunili tretman klijent kući nosi Hair Perfector No.3 za upotrebu jednom tjedno. Stvarno je jednostavno, sigurno i ne toksično. Pogledajte ambalažu za dodatne upute pri korištenju.

DUGOTRAJNI UČINCI
Svi žele znati da li se Olaplex nakon više aplikacija nakuplja u vašoj kosi čineći ju neukrotivom i teškom za bojanje i posvjetljivanje? Jednostavan odgovor je da vaša kosa samo postaje bolja. Naši edukatori, vodeći koloristi današnjice koji imaju sve za izgubiti i najmanjom greškom, koristili su Olaplex na tisućama klijenata nekoliko puta tijekom godine. Nismo primili niti jedan negativan odgovor. Jedino što može poći po krivu s Olaplexom je previše Olaplexa ili s druge strane razrijeđivanje formule. To se događa dovoljno često da bi to spomenuli ovdje. To je novi kemijski pripravak i zahtjeva pogled izvan kutije. Ali zapravo, to je tako lako...

AROMATERAPIJA